Nagelstyliste Leeuwarden

Lees hier alles over mijn beroep als nagelstyliste

De nagelstyliste in Leeuwarden en omstreken

Sinds meerdere jaren ben ik werkzaam als nagelstyliste in Leeuwarden. Na meerdere werkgevers te hebben gehad en veel ervaring te hebben opgebouwd, heb ik besloten voor mijzelf te starten als nagelstyliste in Leeuwarden en omgeving.


Mijn beroep als nagelstyliste in Leeuwarden

Als nagelstylist is het mijn taak om jouw nagels er zo mooi mogelijk uit te laten zien, dit is mijn passie en waar ik dagelijks energie uit haal. Ik verzorg graag jouw nagels met behulp van bijvoorbeeld gelnagels, verlengen of french manicure. Hiernaast verzorg ik van tevoren je nagels (knippen, vijlen, etc). Als nagelstyliste in Leeuwarden geef ik je graag voor de behandeling advies over de vorm, kleur en het mooi houden van je nagels.

Nagelstyliste in Leeuwarden

Als nagelstylist in Leeuwarden werk ik met verschillende technieken en zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor wel of geen verlenging van je nagels met kunstnagels, nailart, french manicure of één of meerdere kleuren. En owja, ik heb meer dan 200 verschillende kleuren, dus de keuze is reuze!

Momenteel werk ik vanuit Leeuwarden waar ik mijn eigen nagelstudio heb. U bent van harte welkom in mijn nagelstudio in Leeuwarden.

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan contact met mij op.

Afspraak maken
30 sec