Gellak nagels laten zetten?

Lees hier alles over gellak nagels

Wat zijn gellak nagels?

Gellak is eigenlijk een soort nagellak, je brengt het dan ook op dezelfde manier aan als nagellak. Het verschil is alleen dat gellak moet harden middels een UV-lamp. Hierdoor wordt het super sterk en zal het niet snel beschadigen. Ook zorgt gellak ervoor dat je eigen nagels versterkt worden. Gellak nagels blijven dan ook gemakkelijk minimaal twee weken zitten. Lees verder om meer over gellak nagels te weten te komen!

is Gellak slecht voor nagels?

Het antwoord is nee, gellak is niet slecht voor uw nagels. In tegenstelling tot Acryl, is gellak stukken beter voor uw nagels. Het bevat namelijk geen chemische stoffen, maar is gemaakt van polymeer hars.

Hiernaast zijn er uiteraard meerdere voordelen van gellak nagels te benoemen. Zo zijn gellak nagels buigzamer dan Acrylnagels, het breekt een stuk minder snel af. Ook hebben gellak nagels een natuurlijkere uitstraling en vinden de meeste dames gellak nagels prettiger zitten.

Hoe plaatst ik gellak nagels?

Ik plaats gellak nagels volgens een aantal verschillende stappen welke rechts staan afgebeeld.

Soms komt er wat meer bij kijken als u bijvoorbeeld op zoek bent naar iets speciaals zoals bruidsnagels of wanneer u last heeft van nagelbijten. Ik heb overal een passende oplossing voor en denk graag met u mee.

Na het verzorgen van uw nagels en het plaatsen van de gellak nagels, zien uw nagels er weer stralend uit.

Als eerste ga ik uw nagels verzorgen. Ik zal eventueel oude nepnagels en/of gellak verwijderen. Hier zal ik uw nagels knippen en vijlen.

Vervolgens start ik met een basislaag, die ik met een UV-lamp laat uitharden.

Hierna breng ik een gellak nagellak voor u aan. Kies uit meer dan 150 verschillende kleuren of iets specials zoals nailart. Ook deze laag laat ik uitharden middels een UV-lamp.

Als laatste breng ik een topcoat laag aan, deze laat ik wederom uitharden middels een UV-lamp. Een topresultaat is gegarandeert!

Maak een afspraak

Maak gemakkelijk een afspraak bij mijn nagelstudio in Leeuwarden per e-mail of WhatsApp. Ik werk op werkdagen en zaterdags tussen 09:00 en 17:00.

Wilt u liever in de avonduren een afspraak inplannen? Geen probleem, neem ook dan contact met mij op.

Maak een afspraak
Afspraak maken
30 sec